Before and after stories

Een van Danish Skin Care manieren om zichzelf goed in de markt te zetten is door de blije verhalen van onze klanten te vertellen. Hieronder zie je een aantal verhalen van onze blije klanten die we hebben ontvangen.

 

 

"“Sinds dat ik 12 jaar oud was, worstelde ik met een enorm gevlekte huid in mijn gezicht en op mijn rug. Het belemmerde mij met zoveel dingen, zoals uitgaan zonder make-up en je kon mij nooit zien met een shirt met blote rug!

Voor vele jaren heb ik talloze producten geprobeerd die beschikbaar waren en ik ging maandelijks naar een schoonheidsspecialist om alles te verbergen wat resulteerde in enkele lelijke littekens op mijn wangen.

Ik wil niet eens denken aan de hoeveelheid geld die ik heb uitgegeven in de strijd tegen een onzuivere huid. Dus ik denk dat ik namens veel mensen spreek wanneer ik zeg dat we het een beetje hadden opgegeven en dachten “waarom zal dit product wel helpen wanneer elk ander product niet heeft geholpen?”

Danish Skin Care was mijn laatste kans en mijn laatste hoop. Ik ben enorm blij dat het een enorm verschil heeft gemaakt voor mij. En in ZO’N korte tijd! Binnen een maand konden mensen een groot verschil zien op mijn huid.

Ik moet toegeven dat ik geen ster ben met het gebruik van nachtproducten maar ondanks mijn luiheid soms, helpt het toch.

Je hebt niet het gevoel dat de huid omwikkeld is met crèmes of dat het zwaar weegt op de huid. De huid kan gewoon ademen en je hebt niet dat vette gevoel wat andere crèmes je kunnen geven.

Je voelt dat het niet schadelijk is voor de huid, het verwend het juist.

De producten zijn makkelijk te gebruiken, makkelijk om mee te nemen op vakantie, licht, goedkoop, simpel en voor zeer lange tijd houdbaar.

Ik kan iedereen met een beschadigde huid aanraden om Danish Skin Care een kans te geven. Je huid en jezelf zullen hier geen spijt van hebben :)"

Louise

 


 

 

"“Ik had ALTIJD een mooie en gladde huid zonder acne. Maar plotseling zag mijn huid er rampzalig uit nadat ik een nieuwe cleanser had geprobeerd. Ik begon Smooth Skin Treatment van Danish Skin Care te gebruiken en na twee weken was mijn huid weer zoals normaal. Ik was er enorm van geschrokken dat mijn anders zo’n goede huid zo vatbaar was voor acne."

Julie

 


 

 

“Wanneer ik Danish Skin Care voor mijn volgers, vrienden, vriendinnen, kennissen, etc aanraadt, is het niet voor de lol.

Dit is omdat mijn huid in september, maanden nadat Mads en ik elkaar voor de eerste keer hadden ontmoet, enorm onzuiver was.

Ongelooflijk wat ik moest gebruiken aan make-up om het te verbergen.

Ik was enorm gestrest en mijn huid had enorm last van puistjes.

Ik was eigenlijk enorm voorzichtig met wat ik gebruikte aan huidverzorgingsproducten op dat moment, maar Mads vroeg of ik kon beginnen met het nemen van een foto van mijn huid en hem mij dan voor 3 maanden laat begeleiden.

Ik raakte net een beetje gewend aan het idee en omdat ik ook voor cosmotician had gestudeerd dacht ik zeer specifiek na over welk huidverzorgingsproduct het beste is, maar ik begon ik oktober en dacht van, nu ga ik het proberen. Ik wilde het doen om zo meer ervaring te krijgen en wijzer te worden door open te staan voor nieuwe mogelijkheden. :)

Ik ben blij dat ik het geprobeerd heb en ik kijk uit naar hoe het mijn huid verbeterd in de toekomst.

Ik denk dat mensen dit moeten zien omdat ik hier echt garant voor kan staan, en wanneer er overdag en ‘s nachts een foto wordt gemaakt, is het niet moeilijk om het verschil te zien.

Goed gedaan Mads!”

Sofia

 


 

Helena

 


 

 

“Het boek van Mads en de producten hebben een hoop opgeleverd als het op het uiterlijk aankomt maar ook psychologisch gezien.

Ik voel me nu op mijn gemak wanneer ik naar buiten ga zonder make-up en zonder het gevoel dat mensen constant naar mijn huid kijken.

Tegelijkertijd heb ik ook het gevoel dat ik een veel gelukkiger persoon ben”

Nadia

 


 

 

“Ik heb je boek gekocht en het bevat goede / belangrijke informatie over hoe je van vervelende acne af kunt komen.

Ik heb Danish Skin Care producten gekocht, maar het heeft niet alleen mijn acne geholpen. Het boek gaf mij ook inzicht over hoe ik alles moest scheiden. Het belichtte alle huidproblemen die je kunt hebben en hoe deze behandeld moeten worden. Het legt ook uit waarom vorige producten misschien niet hebben gewerkt en waarom je over zou kunnen stappen naar Danish Skin Care producten. Het legt ook uit hoe je verder moet gaan wanneer het goed werkt. Het heeft ook informatie over hoe Danish Skin Care producten werken. Het verteld je wat je moet vermijden voor je specifieke type huid. Het bevat ook alternatieve behandelingen.

Nadat ik het boek had gelezen voelde ik mij opeens een expert op dat gebied. Ik had enkele gewoontes waar ik mee moest stoppen omdat deze mijn huid erger maakten. Mijn oude huidverzorgingsproducten heb ik weggegooid en vervangen met iets wat beter werkt dan de vorige producten. Aan het eind van het boek worden de mythen acne genoemd. Je leest ook over heerlijke en goede recepten voor gezond en licht voedsel /snacks die enorm lekker zijn.

Het mag dan wat duurder zijn, maar het kost meer om het niet te doen omdat je geld uitgeeft aan iets wat niet werkt."

Jonas

 


 

 

"Ik ben enorm blij dat ik Mads zijn boek gelezen heb. “The Danish Acne Cure”, omdat het mij zoveel inzicht heeft gegeven over de huid en hoe hier mee om te gaan en hoe ik het moet behandelen met producten, huidverzorgingsroutines en voedsel.

Het beste er van is hoe simpel het eigenlijk is en dat je niet een enorme hoeveelheid geld hoeft uit te geven aan producten"

Anita

 


 

 

"Ik voel mij enorm goed over jouw boek, het is makkelijk te begrijpen maar tegelijkertijd leer je over hoe je huid werkt en waarom we last hebben van acne.

Met de standaard kennis over dit, is het gemakkelijker om acne te voorkomen.

Ik heb de routines ook stap voor stap gevolgd en moet eerlijk zeggen dat het geholpen heeft.”

Kim

 


 

 

"Jouw boek, “The Danish Acne Cure” is geweldig. Het legt in zeer brede weg en op een duidelijke manier uit wat acne en puistjes zijn en hoe wij juist moeten eten.

De recepten die met het boek meekomen, smaken geweldig en zijn zeer licht verteerbaar. Ik kan The Danish Acne Cure echt aanraden.”

Kasper

 


 

 

"Ik heb met enorm veel plezier jouw boek gelezen. Het heeft mij meer inzicht gegeven wat nu onder meer betekend dat ik de lijst van ingrediënten extra voorzichtig doorlees voordat ik een huidverzorgingsproduct aanschaf.

Ik heb sommige mythen de das omgedaan en mijn routines veranderd. Het onderdeel van de invloed een dieet op de huid en de heerlijke recepten zijn een goede extra.”

Anne

 


 

 

"Ik heb het boek voor mijn zoon Alexander gekocht die op dit moment worstelt met puistjes / acne.

Hij vindt het een enorm goed boek met zeer veel bruikbare informatie dus hij is nu ook begonnen met de Danish Skin Care producten en gebruikt deze nu voor ongeveer 3 weken…”

Alexander

 


 

 

"Ik heb met veel plezier je boek gelezen en heb veel tips gevonden die ik kan gebruiken.

Ik gebruik het ook ter referentie wanneer er dingen of recepten zijn die ik niet onthouden heb.”

Andrea

 


 

 

"Dank je voor jouw boek :-)

Mijn acne is zo’n beetje compleet verwijderd!

Ik heb echter nog wat littekens door acne, maar ik weet hoe ik deze nu kan verwijderen dankzij jouw boek.

Ik kan alle mensen die last hebben van acne en die geloven dat zij alles hebben geprobeerd, aanraden om The Danish Acne Cure een kans te geven.”

Christian

 


 

Deel jouw Danish Skin Care geschiedenis

Veilig betalen bij Danish Skin Care

Snelle wereldwijde verzending.
Geproduceerd in Denmarken.
90-dagen return policy.
Meer dan 1.075 positief reviews.

Help / FAQ
Ane Katrines Vej 20, DK-2000 Frederiksberg
info@danishskincare.nl, +45 30 116 116
Terms/Cookies/Privacy Policy/Disclaimer