Onze klanten houden van ons

Helena Ryel Jacobsen

 


 

Super en eigenlijk best wel bijzonder ....

Het werkt, geen bullshit gewoon goede huidverzorging

Sam Silkevej

 


 

Dankjewel Mads, ik heb eindelijk mijn mooie huid weer terug :D

Ik had veel kleine mee-eters en nu gebruik ik jouw product sinds het op mijn deur mat viel zo'n 1-2 weken geleden. Er is geen irratatie. Gelukkige Kers Mads. Bedankt voor je kado ;)

Chutima

 


 

Efficiente producte

Hele efficient producten! Ik kon al een positief effect op mijn huid zien binnen 14 dagen!

Heidi Fosselius

 


 

Goede service, geweldige producten

Goede service, snelle levering en geweldige producten. Ik heb de producten al eerder gebruikt. Wanneer ik iets anders wil proberen, kom ik toch steeds weer terug bij de Danish Skin Care producten. Mijn huid heeft er nooit gezonder en mooier uitgezien.

Pernille Simonsen

 


 

Snelle levering en awesome producten

Ik ben erg onder de indruk van de reclames en deze keer – .. Werkt het product ook echt! :-) Janie

 


 

Fantastisch

Geweldige producten, super goede service, wordt netjes bezorgd. Iedereen in mijn familie gebruikt het nu, zelfs mijn broer en mijn vader. Waarschijnlijk omdat het van een jonge gozer komt die weet waar hij het over heeft. ;-)

Charlotte

 


 

Snelle levering en effectieve producten

Geen problemen met de bezorging!
Jaren lang heb ik geworsteld met acne en plekjes. Binnen een paar weken sinds ik Danish Skin Care gebruik, zijn mijn problemen vrijwel verdwenen.

Michala

 


 

Gemakkelijk, handig en snel

Wat je ziet is wat je krijgt!
Geen rare fratsen met de verpakking en met het product, Danish Skin Care doet wat het zegt.
Ik ben geen filmster of model, maar mijn huid is verzorgt en zacht, allemaal op een natuurlijke manier.

Anonymous

 


 

Geweldig product

het product (Smooth Skin Daily Exfoliator) werd bezorgt de dag nadat ik het bestelde. Dit product werkt! Ik heb geen puistjes meer gekregen sinds ik begonnen ben dit product te gebruiken. Tegelijkertijd is zijn mijn rode vlekken op mijn huid sterk verminderd.

Satisfied customer

 


 

Absoluut bijzonder!

Normaal ben ik altijd skeptisch wanneer ik lees over hoe een product je huid onder controle krijgt. Zonder dat het klinkt zoals alle huidverzorging merken die je de hemel beloven. Deze producten zijn ECHT geweldig!

Helle Bundgaard Larsen

 


 

Eindelijk een product voor de behandeling van rosacea

Ik heb last van rosacea en voor ongeveer een week nu , gebruik ik Mads Timmermand's producten.
Het lijkt nu al minder te worden.
Hopelijk blijft het zo doorgaan.

Gitte

 


 

Fantastisch product

Normaal, schrijf ik nooit reviews of iets dergelijks, maar deze keer wil ik een uitzondering maken. Ik kocht de exfoliator en de lip balm.

De exfoliator heeft wonderen verricht voor mijn huid, ik had acne, sinds ik 12 was. Het heeft altijd aangehouden en ik heb nooit een product kunnen vinden dat ook maar een beetje hielp. I have chosen to eat healthier, ik ben van gluten weggebleven, en daarna ben ik de exfoliator gaan gebruiken zo'n beetje om de dag.

Ik ben van echt veel puistjes en mee-eters, met name rond mijn kin en voorhoofd, naar geen puistjes en wat kleine mee-ets gegaan in 2 maanden. Er valt niet veel te zeggen over de lip balm, hij is zo klein, het voelt niet als iets speciaals voor je geld. Ik kon de lip balm amper vinden in de doos, het is zo klein. Maar naast dat, wil ik de exfoliator van harte aanbevelen aan iedereen die last heeft van acne of een oneffen huid.

Sabrine Benmoumou

 


 

Gemakkelijk te bestellen en een snelle levering

Ik zou Danish Skin Care zeker willen aanbevelen. Ik bestelde de producten en ontving het een paar dagen later, overall een probleem vrije deal!

Marie Luise

 


 

Quick delivery and you almost want to taste the product

Have bought the product for the second time and have just smelled the exfoliator, it smells like bubble gum...
But other than that, I like the new design...of the bottle...but it really Doesn’t match the rest of the kit, but look forward to smearing the smell of bubble gum on my face :-) and btw, it’s time for a new speaking in Copenhagen very soon

Rene Petersen

 


 

Unieke service

Door slechte ervaringen met andere e-shops met Kerstmis net om de hoek maakte me een beetje nerveus , dus 2 dagen nadat ik mijn bestelling had gemaakt heb ik contact opgenomen met Danish Skin Care om ervoor te zorgen dat alles ok was gegaan. Onmiddellijk gingen ze kijken waar het pakket was, het pakket kwam die dag en ik ontving de volgende dag een e-mail. Ze wilde alleen maar controleren of ik mijn producten had ontvangen. Unieke service!

Thank you.

Anne

 


 

Goed product dat werkt

Goede en snelle service. We hadden wel wat problemen met de bezorgingsdienst GLS.

Anne

 


 

Als is super als je besteld bij Danish Skin Care

Zowel de producten , de webshop en de service die u ontvangt bij het bestellen van DanishSkinCare is gewoon geweldig . Ik ben erg blij en zal zeker weer bestellen bij Danish Skin Care in de toekomst!

Mette

 


 

Fantastische service en een geweldig product.

Ik hou van deze huidverzorgingslijn :-)
Ook hun service is geweldig. Ik beveel dit sterk aan!

Sabine

 


 

Super product, geweldige service...

...Ook wanneer er problemen zijn.
De producten zijn heerlijk en ze werken. Ik heb een aantal problemen met de verpakking gehad, hij lekte. Maar de volgende ochtend al, zat er een positieve reactie in mijn mailbox. Hoewel ze nog niet wisten van het probleem, hebben ze de kosten gedekt die ik had door het probleem. Echt een goede service !
En ook super snelle levering van nieuwe producten.

Anna Liv

 


 

100 % tevredenheid!!

Voor bijna 3 maanden, heb ik de producten van Danish Skin Care gebruikt, en ik ben net zo blij en tevreden als in het begin! Na slechts 1 week heb ik een significante verandering op mijn huid ervaren, het niet zo vettig als voorheen en mijn huid is stralender en schoon.

En ook de medewerkers zijn erg aardig en behulpzaam bij het beantwoorden van al mijn vragen, zowel toen ik voor het eerst kocht, maar ook toen ik heb meer algemene vragen over hoe de producten ging stellen over hoe ze te gebruiken en met hun hulp ik echt het gevoel dat ik heb gekocht wat precies doet wat het moet doen!
ik beveel het sterk aan en het is elke cent waard .

Nina

 


 

fantastische service!

Ik heb grote verwachtingen ook al ben ik een beetje droog van exfoliëren.

Maria Nissen

 


 

Perfect...

Perfecte bezorging toen ik niet thuis was lieten ze het mooi bij mijn buurman bezorgen zodat ik het dezelfde dag nog kon ophalen.

Nanna

 


 

Snelle bezorging

Ik gebruik de producten nu voor een paar maanden. Helaas is mijn acne niet beter geworden, maar mijn huid is niet meer vettig en de grote puistjes verdwijnen sneller.

Maria Puk

 


 

super product – het werkt, soort van

Ik heb reinigingsgel en exfoliator gekocht en vind het allebei echt geweldige producten .

Ik voel dat mijn huid gladder is geworden van de scrub en bijna al mijn whiteheads zijn verdwenen na 1 week. Maar ik loop nog steed rond met 2-3 vlekken op elk van mijn wangen. Ik weet niet of het is omdat mijn crème voor vette huid is die ik echt had toen ik het product kocht. Maar nu heb ik meer een droge huid van het gebruik ervan. De crème is van Murad.

Alexander

 


 

Droog van de produkten

Helaas, ik denk dat mijn huid droog wordt van het gebruik van de producten. De reinigings gel is goed en maakt mijn huid fris en schoon, maar de peeling is niet mild genoeg voor mijn huid is erg droog, zelfs als ik het om de dag gebruik . De moisturizer is prima, maar het is niet hydraterend genoeg om de droge huid die ik krijg van de peeling te corrigeren. Dus helaas ben ik niet helemaal tevreden en denk niet dat de producten zijn zo mild zoals ze beschreven zijn.

Maar wel een goede levering, ik ontving de producten op de dag nadat ik ze had besteld.

Trine Christensen

 


 

Snelle Levering

Danish Skin Care heeft een zeer snelle levering. Hoe de producten werken is nog niet - bepaald , aangezien ik ze nog maar net heb ontvangen .

Mette

 


 

Quick delivery and really great products!

Have used the products for 2 weeks now. Can see a big change! My skin is a lot more soft and my acne is a whole lot better! Saying thanks a lot to Mads, so far I’m very satisfied!

Michelle

 


 

Snelle levering, maar nog geen resultaat

Nina Bech

 


 

Heerlijke crème lijn en heerlijke service!!!

Geweldige producten en echt een snelle levering . Heel erg bedankt ! :-)

Morten

 


 

Snelle bezorging

Fantastische producten en snelle levering. Ik ben zeer tevreden!

Mette Jensen

 


 

Super – nog een beetje gereserveerd

Super service en een snelle levering. Ik heb een normaal / gecombineerde huid met een neiging tot acne. Ik gebruik de producten nu voor ongeveer 14 dagen en na de eerste paar dagen, kon ik al een zichtbare vermindering van de vlekken zien. En ook, voelt mijn huid lekker zacht. Dit is nu veranderd , want mijn huid was droog en enigszins geïrriteerd. Terwijl ik de exfoliator alleen s'nachts gebruik.

Ik geef het nog een paar weken om te kijken hoe het ontwikkeld. Ik hoop dat het gewoon een overgangsperiode is.

Karoline

 


 

Super service

Ik werd heel goed behandeld wanneer een van mijn producten was gelekt in mijn mijn koffer - zonder discussie heb ik nieuwe producten ontvangen.

CP

 


 

Goede producten

Ik denk dat deze producten echt geweldig zijn.

Anonymous

 


 

Probleem vrije bezorging

Ik twijfelde over welke producten ik nou moest kiezen, ik stuurde een e-mail hierover, en kreeg de volgende dag antwoord. Het heeft mij veel geholpen bij het kiezen van de producten. De levertijd was zeer kort .

Birna

 


 

Evaluatie van de kit voor normale huid is zeer goed

Ik had gelezen op het internet over de producten en wilde huidverzorging zonder parfum en dergelijke. Ik heb de neiging om acne te hebben, maar koos voor de crème voor de normale huid en zoals altijd heeft mijn huid tijd nodig om aan te passen, maar nu ben ik echt tevreden. Ik heb nog een beetje acne en een paar plekken, dus overweegt om de crème voor de vette huid de volgende keer kiezen.
Overal, geweldige producten.

Kristina

 


 

Niks te klagen!

Super snelle levering ! Het pakket werd achtergelaten op de toegewezen plaats - het was echt handig - niets om over te klagen ! Ik kreeg een vreemd formaat pakket, maar er zat een kado bij, wat een goede service, ik kreeg ook chocolade! Mmm ! Ben helemaal tevreden met de levering!

Pernille

 


 

Simpele, milde en effectieve huidverzorgingslijn

Ik ben echt blij met de producten. Ze zijn effectief, eenvoudig te gebruiken en houdt alle acne ( vlekken ) in toom ! Ook komen ze in praktische verpakkingen die gemakkelijk is om op te slaan in je badkamer kast of je toiletartikelen tas tijdens het reizen! Je ontvangt veel informatie via nieuwsbrieven met goede video's over hoe je betere zorg kunt dragen voor je huid, en last but not least de geweldige service als je mailt of belt. En , krijg je een snelle levering en een follow - up van het bedrijf als je hebt besteld.

Karen Leth

 


 

Erg goed

Ik heb het product voor 1 week en nu al zie ik het verschil, bijna al mijn witte puntjes zijn verdwenen.

Eva Laursen

 


 

Vitalere en strakkere huid

Sinds deze zomer, heb ik de producten gebruikt en voor dat gebruikte ik execuviance, maar ik moet zeggen dat ik echt van jouw producten hou. Ik zie duidelijk een verschil in zowel de vitaliteit als een strakkere huid.

Ik ben 44 jaar oud en eet gezond, waarschijnlijk net zoals het Paleo dieet. En nog steeds voel en zie ik wel degelijk een verschil.

Bedankt voor jou en je kennis.

Mette april wassinger

 


 

Trage delivery

Ik moest meer dan een week lang wachten op mijn levering. Ik had wel goed contact met de klantenservice .

Tine

 


 

Goddelijke service

Snelle levering

Søren Nissen
Veilig betalen bij Danish Skin Care

Snelle wereldwijde verzending.
Geproduceerd in Denmarken.
90-dagen return policy.
Meer dan 1.075 positief reviews.

Help / FAQ
Ane Katrines Vej 20, DK-2000 Frederiksberg
info@danishskincare.nl, +45 30 116 116
Terms/Cookies/Privacy Policy/Disclaimer